Charitativní táborský sraz mustangů a US cars

13. 10. 2019

Po vysoké účasti majitelů amerických vozů a také návštěvníků jsme se rozhodli pojmout událost jinak. Rozhodli jsme se spojit něco krásného s užitečným, zábavu s pomocí. 
Tímto zvu všechny příznivce amerických aut na Charitativní táborský sraz mustangů a US cars, který se koná 13. 10. 2019 na Žižkově náměstí v Táboře. Vstup na sraz je pro diváky zdarma, ale jak již název napovídá, rádi bychom Vás požádali o dobrovolný příspěvek, který poputuje na podporu Domácího hospicu Jordán v Táboře. Přímo na akci je možné hospic také podpořit zakoupením slosovatelných lístků v hodnotě 50 Kč, které budou v průběhu odpoledne slosovány a výherci se osobně zúčastní závěrečné projížďky v koloně v některém z amerických vozů.  
Všechny návštěvníky srazu žádáme, aby nevjížděli svými soukromými vozy na náměstí, budou zde zábory.  
V loňském roce majitelé amerických vozů přispěli svými dobrovolnými příspěvky na organizaci celé události. V letošním roce bychom Vás rádi požádali o dobrovolný příspěvek ve výši 200 Kč za vozidlo. 
V události na Facebooku bude brzy přidán příspěvek, kde se mohou majitelé vozů přihlásit vložením fotky své káry. Pokud k fotce zároveň napíšete „Charitativní sraz“, souhlasíte také s tím, že na konci akce svezete ve svém voze někoho z vylosovaných šťastlivců. Závěrečná jízda v koloně bude dlouhá asi 15 minut. Pro spoustu návštěvníků jde o životní zážitek, a čím více se Vás zapojí, tím více snů splníme.  

Veškeré darované příspěvky budou předány Domácímu hospicu Jordán.

Komu jsme pomohli?

Domácí Hospic Jordán pomáhá umožnit nevyléčitelně nemocným žít na sklonku života tak, jak si přejí, tedy v kruhu těch nejbližších v domácím prostředí.

Poděkování za tento ročník mimo jiné patří:

Městu Tábor za záštitu a finanční podporu celé akce.
Tělovýchovnému zařízení města Tábor za poskytnutí asfaltové bruslařské plochy v odpočinkové zóně Komora.
Reklamní agentuře Proeffect za výrobu plakátů a dalších potřebných materiálů k organizaci. 
  Burza Tábor, která od měsíce březen posílala 1,- z každé prodané vstupenky.
Beer-pong.cz, kteří odváděli od měsíce únor 5,- za každý registrovaný tým v ligových turnajích.
 Putovní pražírně, která na náměstí prodávala vynikající kávu a z každé kávy odevzdala část výdělku na hospic.
Sezona – 4krát jinak v den konání pro Vás připravili burgry a další dobroty a 30 % z výdělku darovali pro hospic.